За нас

Добре дошли на страницата на онлайн дрогерия" Здраве от природата“ - представлявана от ЕТ "Марта Пенчева".Фирмата е създадена през 2007г.в град София.

Основен предмет на дейността  е търговия и разпространение на билки и билкови продукти и се осъществява на адрес ул.Г.Вашингтон 33.

За удобство създадохме и електронен вариант на магазина,чиято цел е да улесни избора и пазаруването на редовните клиенти,оказали ни доверие през годините,както и да запознае по -широка аудитория с билколечението и други алтернативни терапии.

Полезните ефекти на природната медицина са изследвани още от древността,но в последните години е била неоправдано подценявана поради развитието на фармацевтичната химия и по ред икономически причини.

През последните години учени от цял свят все повече насочват своето  внимание отново към разработка на продукти от естествен произход.Много големи български фармацевтични фирми  насочват усилията си  към създаване на продукти от естествени суровини-билкови екстракти,етерични и растителни масла,минерали и други.

Продуктите ни са с гарантирано качество и доказан произход,като голям процент от разпространението,съвсем съзнателно е ориентиран към българското производство,предвид ценната и изобилна лечебна флора на страната ни.

В помощ на Вашия избор на лечебнни препарати и билки , в дрогерията ,на адреса ни в София ще се отзове квалифициран персонал,състоящ се от специалисти в областта на фитотерапията и лечебните растения.На място може да се възползвате и от възможността за изготвяне на комбинация от  Бахови есенции.Това е много популярен и успешен  метод за терапия и превенция на различни заболявания и неразположения,чрез въздействие на психо-емоционално ниво.

Ако вече сте направили своя избор на лечебни и профилактичи продукти и не се нуждаете от напътствия и препоръки,моля насладете се на сърфирането и на покупките!  Подготвили сме за Вас богат асортимент билки,хранителни добавки,природна козметика,хомеопатия-всичко от което се нуждаете за здраво и усмихнато ежедневие!             

                                                  Управител:Марта