BB Шуслерова Сол №6 Kalium Sulfuricum D6, Калиум сулфурикум, 230 табл., 100 мг

Описание: Солта е благоприятна при хронични възпаления и хронични кожни заболявания. Наричат  я почистваща сол.Тя е третата сол на възпалението и най силната сол на черния дроб.

Действие: Калиум сулфурикум спомага при хроничните възпаления и особено с кожните възпалителни процеси -невродермит,псориазис.помага за оразуване на нова кожа. Благоприятна е при бавно зарастващи рани и спомага за ускоряването на оздравителния процес при възпаления на лигавиците – проблеми с гърлото,хронични възпаления на синусите.Помага при всякакви хронични възпаления,при които има жилав секрет.След боледуване се отделят токсични шлаки,които ако не се изхвърлят предизвикват хронични заболявания в организма.Може да се натрупат в кожата ,съединителната тъкан,отделителния тракт-Шуслерова сол 6 стимулира черния дроб  и отделянето на токсините.

Начин на приемане: Таблетките се поставят под езика и се оставят бавно да се разтопят. Това позволява активните съставки да бъдат абсорбирани от лигавиците на устата. Ако е необходимо, могат да се разтворят в малко вода. Приемат се 15-30 минути преди хранене. 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

BB Шуслерова Сол №6 Kalium Sulfuricum D6, Калиум сулфурикум, 230 табл., 100 мг

  • : 968
  • Производител : Bioherba
  • Код на продукта : sh006
  • Наличност : 100
  • 6,50 лв.
  • Без данък : 6,50 лв.

Тагове: имунитет-при възпаления на кожата и лигавиците