BB Шуслерова Сол №7 Magnesium Phosphoricum D6, Магнезиум фосфорикум, 230 табл., 100 мг

Описание: Солта спомага при честите схващания и спазми на мускулите. Спасително средство при спазми,болки,нервност,неспокойство.

Действие: Магнезиум фосфорикум помага при често схващания и спазми на мускулите. Благоприятно е при мускулни болки – като менструалните, честите схващания на врата, гърба, раменете, спазмите на стомашно-чревния тракт,спастична и дразнеща кашлица,спазми на дихателните органи-при астма,мускулни тикове,мускулна треска,хълцане Спомага при стягащо главоболие.Спазмите и болките възникват в резултат на множество повтарящи се нервни дразнения.Солта /когато е в нормално количество/ забавя предаването на дразненията от нервите на мускулите.

Помага при безпокойство,стрес,безсъние,нервност.

Помага при силни пронизващи болки на нервите,болки в ръцете,изтръпване,ишиас,болки в корема,главата,схващане на мускулите.Премахва спазмите.Начин на приемане: Таблетките се поставят под езика и се оставят бавно да се разтопят. Това позволява активните съставки да бъдат абсорбирани от лигавиците на устата. Ако е необходимо, могат да се разтворят в малко вода. Приемат се 15-30 минути преди хранене. 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

BB Шуслерова Сол №7 Magnesium Phosphoricum D6, Магнезиум фосфорикум, 230 табл., 100 мг

  • : 974
  • Производител : Bioherba
  • Код на продукта : sh007
  • Наличност : 100
  • 6,50 лв.
  • Без данък : 6,50 лв.

Тагове: мускули-спазми