ABO BIO SPIRULINA, хранителна добавка

Предназначение: Спирулината е синьо-зелено водорасло, чиито изключителни качества са оценявани още от ацтеките и жителите на Африка. Съдържащата се в спирулина уникална комбинация от ценни за човешкия организъм вещества я правят добавка към храната от най-високо качество.

Спирулина е богата на ценен белтък със състав от 18 аминокиселини. Тя е също естествен източник на лесно усвоимо желязо, магнезий, селен, калий, витамини от групата В /това е единствената неживотинска храна, съдържаща значително количество витамин В12/ и много други ценни микро- и макроелементи. Пигментите, съдържащи се в тези водорасли (хлорофил и фитоцианин) подпомагат храносмилателните и метаболитните процеси на организма. Спирулина съдържа също бета-каротин и други каротени, притежаващи антиоксидантни свойства; ценни ненаситени мастни киселини, главно GLA /гама-линоленова киселина/. Спирулината подпомага детоксикацията на организма, съдейства за засилване на имунната система, спомага за забавяне процесите на стареене и намаляване на негативното действие на замърсителите от околната среда.Заради чудодейното и въздействие учените я определят като най-добрата храна на бъдещето и светлина за живота. 

Хлорофила помага тялото да се снабди с повече кислород и има противовъзпалително действие,стимулира черния дроб и намалява излишната киселинност  в организма.

Фикоцианинът  възпрепятства образуването на ракови клетки ,поддържа черния дроб и помага разграждането на аминокиселините,увеличава способностите на мозъка и допринася за правилната обмяна .

Съставки в една таблетка: 100%   Спирулина – микроводорасли на прах в 1 таблетка - 400mg

Състав: 15 таблетки      ПДП

               Спирулина 6g  ------

Препоръчителен прием: 3 пъти на ден по 5 таблетки с достатъчно течност. Важно: Да не се надвишава препоръчителния дневен прием. Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот.

Съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за деца.

Съдържание: 150 таблетки

Производител: Medicura Naturprodukte AG, Burglauer, Germany

Вносител: Техноком Трейд ООД, гр. София, бул.”Цар Борис III” №168,тел: 02/ 955-94-13, www.tehnocombg.com

Най-добър до: Виж маркировката02/ 955 94 13

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

ABO BIO SPIRULINA, хранителна добавка

  • : 1487
  • Производител : ABO Pharma
  • Код на продукта : abo300
  • Наличност : 100
  • 11,70 лв.
  • Без данък : 11,70 лв.

Тагове: за укрепване на имунитета, за енергия и тонус