ауриметрия АЛТАЙСКИ ЗЛАТЕН ЕЛИКСИР

ТАЙНАТА НА ЗДРАВЕТО И ДЪЛГОЛЕТИЕТО ОТ АЛТАЙ

Алтайски златен еликсир
Хранителна добавка
100 ml

Поддържа нормалната физическа и психическа работоспособност. Има много добро действие при хронична умора и повишени физически и емоционално-психически натоварвания, за поддържане на нормална дихателна, отделителна и имунна система.


Алтайски златен еликсир е природен продукт, съдържащ екстракт от Златен корен (Родиола розея  ) и Алтайско мумийо – уникална комбинация за доставка на енергия. Съчетанието им води до усилване на лечебния ефект.
Употребата  на на билката родиола /златен корен/ има хилядолетна история. По механизма си на действие се отнася към енергетиците – разширява собствените  биохимични и функционални резерви на организма. Екстрактът  (водно-етанолов) съдържа над  50 вещества. По важни сред тях са: монотерпенни алкохоли и техните гликозиди,   флавони,  проантоцианидини . Активният клас вещества, уникален за родиола розеа е този на "розавините"- роазвин, розарин, розин, салидрозид, р-тирозол, родионизид и др.
Екстрактът от Златен корен доказано притежава редица свойства, които подпомагат  запазването  на физическата и психическата работоспособност. Научни изследвания показват, че  подпомага паметта и концентрацията, бори умората,  подобрява настроението  като въздейства върху биоелектрическата активност на мозъка. Класифицират родиолата като "адаптоген"  с обяснението, че екстрактът от растението подпомага тялото да се адаптира към промени в средата на живот - студ, жега, инфекции, физически стрес, надморски височини. Смята се, че адаптогените увеличават способността на клетките да произвеждат и потребяват енергия по много по-ефективен начин.

Мумийото е сложен природен органичен минерален комплекс, състоящ се от повече от 80 полезни  компонента.
Това е вещество с природен произход, образувано в пукнатини на скали и пещери в най-високите части на Алтай и Тибет. За да се образува под формата на смола са необходими специални условия – високи планини, разреден въздух, интензивно ултравиолетово излъчване, които  съвкупно се изпълняват в тези райони на света. В биохимичния състав на мумийото присъстват:  аминокиселини, етерични масла, смоли, витамини, органични киселини, флавоноиди и много други. Необходими са много години, понякога стотици, за химическото взаимодействие на всички тези органични и неорганични  вещества за да се превърнат в смола с уникални лечебни свойства. След сложен и трудоемък процес на очистване смолата е годна за използване , като не съдържа никакви странични примеси.
През вековната история на използването на този природен феномен е доказано неговото действие за заздравяване на рани и кости, като тонизиращо и регенеративно адаптогенен  агент при ентероколити, хроничен гастрит и други възпалителни процеси в стомашно-чревния тракт. Особено подходящ e приема му след вирусни и простудни заболявания, Полезно е и в случаите на  хронична преумора – при хора, които се изморяват  лесно и се възставновяват трудно след тежък работен ден.
           
Начин на употреба:
Два пъти дневно по 30 капки, разтворени във вода, сок или мляко  15 – 20 минути преди хранене. Да се разклаща преди употреба.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

ауриметрия АЛТАЙСКИ ЗЛАТЕН ЕЛИКСИР

  • : 1754
  • Производител : Aurimetria
  • Код на продукта : au048
  • Наличност : 100
  • 11,50 лв.
  • Без данък : 11,50 лв.

Тагове: за укрепване на имунитета, при ставни заболявания, при стомашно-чревни заболявания